Haberler

  • AGÜ’den Uluslararası Konferanslar…

    21.03.2019 14:09

    Topluma katkı hedefi kapsamında Abdullah Gül Üniversitesi’nin katkılarıyla AGÜ Makina Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emin Faruk Keçeci tarafından Polonya’nın başkenti Varşova’da 2. Uluslararası Robotik ve Akıllı Sistemler Konferansı ve Fransa’nın Nice şehrinde de 3. Uluslararası Mekatronik Sistemler ve Kontrol M ...

  • AGÜ’den Fahri Profesörlük Unvanı...

    19.03.2019 18:18

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) tarafından, Almanya Federal Cumhuriyeti Ulaştırma, İmar ve Kentsel Dönüşüm Bakanlığı Müsteşarlığı görevi yapmış olan Rainer Bomba’ya, Fahri Profesörlük unvanı verildi.

    Bomba’ya Fahri Profesörlük unvanı, “Sürdürülebilirlik” ana ba ...

  • Minik Bilim Kahramanları AGÜ’de Buluştu...

    17.03.2019 19:52

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ile, bilimi toplumun odak noktası haline getirmek amacıyla faaliyet göstermekte olan Bilim Kahramanları Derneği tarafından “Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor (First Lego League junior)” Fuarı düzenlendi.  Fuarda 6 ile 10 yaş arası minik bilim kahramanları, kurdukları ay üssünde havayı, s ...

  • Avrasya Yükseköğretim Zirvesi…

    13.03.2019 19:20

    Bu yıl 4’üncüsü yapılan EURIE – Avrasya Yükseköğretim Zirvesi’ne Abdullah Gül Üniversitesi de (AGÜ) katıldı.

    İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan zirvede 60’dan fazla ülkeden 2 bin 500’den fazla katılımcı yer aldı.

    Dünyanın üçüncü ...

  • AGÜ Talks Söyleşileri...

    30.11.-0001 00:00

    Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden, Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) “Girişimcilik Ruhu” konulu konferans verdi.

    Op. Dr. Kemal Tekden, AGÜ Gençlik Fabrikası tarafından düzenlenen ve kültür, sanat, spor, eğitim ve iş dünyasının önde gelen isimlerini öğrencilerle ...

  • AGÜ’de “İş Hayatına İlham Veren Güçlü Kadınlar” Konulu Panel...

    08.03.2019 18:28

    Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) “İş Hayatına İlham Veren Güçlü Kadınlar” konulu panel düzenlendi. Panele konuşmacı olarak katılan kadın panelistler, kadınlarla ilgili çeşitli istatistikleri paylaştı, iş ve kariyer yaşamlarını anlattı.

    Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, AGÜ S ...

  • IV. Yaşam Bilimleri Kongresi...

    22.02.2019 17:39

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Yaşam Bilimleri, Moleküler Biyoloji ve Genetik alanının, özellikle tıp alanına büyük ve çok önemli katkılar sağladığını belirterek, “Daha sağlıklı daha mutlu yarınlar yaşamamız için bu alandaki çalışmalara daha çok ...

  • AGÜ’de Yemen Günü...

    21.02.2019 11:43

    Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) Yemen Günü düzenlendi. Etkinlikte Yemenli öğrenciler, diğer Türk ve uluslararası öğrencilere kültürlerini ve ülkelerini tanıttı.

    AGÜ Uluslararası Ofisi tarafından başlatılan Kültürlerarası Etkinlik Serisi kapsamında, Uluslararası Öğrenci Bi ...

  • Rektör Sabuncuoğlu’ndan Kolej ve Liselerde Seminer...

    12.02.2019 18:34

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu TED Kayseri Koleji, Kayseri İstem Koleji ve Kayseri Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilere dünyadaki teknolojik gelişmeler, iş ve sanayi dünyası, üniversite, meslek seçimi konularında seminer verdi.

    Rektör Pr ...

  • Rektör Sabuncuoğlu’ndan Aselsan’a Ziyaret...

    05.02.2019 14:47

    Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Türkiye'nin en büyük savunma elektroniği kuruluşu olan Aselsan A.Ş’yi ziyaret etti.

    Dünyanın ilk 100 savunma sanayi şirketi (Defense News Top 100) listesinde yer alan Aselsan ziyaretinde Rektör Sabuncuoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün ile görüştü.

    ...