Haberler

  • AGÜ-FNSS Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projesi...

    04.02.2019 11:02

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Burak Bal’ın danışmanlığında, Makine Mühendisliği öğrencisi İbrahim Burkay Tuğluca’nın FNSS Savunma Sistemler A.Ş. ile yürütmek üzere TÜBİTAK’a yaptığı “Savunma Sanayindeki Yüksek Mukavemetli &Cce ...

  • AGÜ’de Kamp Yapan Öğrencilere Seminer...

    23.01.2019 13:01

    Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) kampa girerek, üniversite sınavına hazırlanan lise öğrencilerine, Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu tarafından seminer verildi.

    Seminere, AGÜ’de kamp yapmakta olan, Kayseri’nin başarılı liselerinden Sami Yangın Anadolu Lisesi ile Ahmet Eren Anadolu Lisesi &o ...

  • AGÜ Müzik Topluluğu’ndan Yeni Yıl Konseri...

    17.01.2019 11:02

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Türk Müziği Topluluğu Türk Sanat Müziği konseri verdi. Konserde Ankara Klasik Türk Müziği Devlet Korosu sanatçılarından Zarife Özen ve Necdet Erkol da sahne aldı.

    Şef Zarife Kırdök yönetiminde verilen konser, İl Kültür Turizm Müdürlüğü ...

  • Rektör Prof. Sabuncuoğlu’ndan Lise Öğrencilerine Kariyer Semineri...

    08.01.2019 15:54

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Özel Bilfen Kayseri Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelerek onlara “Kariyer” konulu seminer verdi.

    Rektör Prof. Dr. Sabuncuoğlu, okullardan gelen davetler üzerine lise öğrencileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

    Ö ...

  • AGÜ’de, IV. Yaşam Bilimleri Kongresi...

    08.01.2019 10:54

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından “Yaşam Bilimleri Kongresi” düzenlendi.

    Bu yıl 4’ncüsü organize edilen kongre, 22-23 Şubat 2019 tarihleri arasında, Sümer Kampüsü Rektörlük Konferans Salonu’nda yapılacak.

    Çok sayıda şehirden biyoloji ...

  • AGÜ Yayınlarından Bir Eser Daha...

    21.12.2018 18:01

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ)  Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Doç. Dr. Alper Uğraş’ın yazdığı, ““Ağırlık Antrenmanları ve Zindelik”  adlı kitap yayımlandı. AGÜ Yayınlarından çıkan eser okurlarını yönlendirerek, sporun günlük hayattaki rolü hakkında ...

  • AGÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özdür’e TÜBA'dan Ödül...

    18.12.2018 16:15

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim Tuna Özdür,  Türkiye Bilimler Akademisi’nin (TÜBA) 2018 yılı Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü’ne layık görüldü.

    Üstün ba ...

  • Rektör Prof. Dr. Sabuncuoğlu TV Kayseri'nin Konuğu Oldu...

    15.12.2018 00:50

    Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, TV Kayseri Televizyonunda Dilek Elmaağaçlı'nın sunuculuğunu yaptığı, “Dilek Elmaağaçlı ile 45 Dakika” adlı programa konuk olarak katıldı.

    Dilek Elmaağaçlı’nın sorularını yanıtlayan Rektör Sabuncuoğlu, üniversite ve meslek seçiminin önem ile gelecekte öne &cce ...

  • MBG’de Önlük Giyme Töreni...

    14.12.2018 12:21

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğrencileri törenle beyaz önlüklerini giydi.

    Sümer Kampüsü Büyükambar Konferans Salonunda yapılan törene, Biyoloji ve Genetik Bölümü birinci sınıf öğrencile ...

  • AGÜ Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş Kuruldu...

    13.12.2018 17:23

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Teknoloji Transfer Ofisi (AGÜ TTO) Anonim Şirketi resmen kuruldu. Şirket, düzenlenen imza töreni ile Kayseri Ticaret Odası’na üye kaydını yaptırdı.

    Sümer Kampüsü, Rektörlük Senato Salonu’na gerçekleştirilen imza törenine Rektör Prof. Dr. İhsan Sa ...