Haberler

  • Doç. Dr. Mutlugün’e Genç Bilim İnsanı Ödülü...

    26.04.2019 10:22

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Evren Mutlugün, Bilim Kahramanları Derneği tarafından “Genç Bilim İnsanı” ödülüne layık görüldü.

    Bilim Kahramanları Derneği tarafından düzenlenen 2018 Genç Bilim İnsanı Ödülleri sahiplerini buldu.

    AG&Uu ...

  • Idea Camp Kulübü’nden Örnek Davranış...

    25.04.2019 13:12

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Idea Camp Kulübü ve İhtiyaç Haritası gönüllüleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kayseri Yüreğil İlkokulu öğrencilerine, AGÜ öğrencileri, Akademik ve İdari personelin katkılarıyla toplanan hediyeler verdiler.

    Idea Camp Kulübü ve İhtiya&cc ...

  • AGÜ Çocuk Üniversitesi’nden Yazarlık Atölyesi ...

    24.04.2019 17:00

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Çocuk Üniversitesi tarafından Yazarlık Atölyesi düzenlendi. Drama çalışmaları ile desteklenen atölyede çocuklara yönelik fırsatlar oluşturulması ve gelişimlerine destek verilmesi amaçlanıyor.

    AGÜ Sümer Kampüsü’nden başlayan drama destekli yazarlık a ...

  • AGÜ’de Kariyer Danışmanlığı Eğitimi..

    18.04.2019 17:35

    Kayseri’deki profesyonellerle AGÜ öğrencilerinin buluşmasını amaçlandığı ‘Kariyer Danışmanlığı’ programı kapsamında Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nden (MÜSİAD) gönüllü profesyonellere, üniversitedeki uzmanlar tarafından eğitim verildi.

    Öğrenci Dekanlığı bünyesindeki Kar ...

  • AGÜ Talks Söyleşileri…

    17.04.2019 18:39

    Hollanda merkezli Clariba adlı uluslararası teknoloji şirketinin kurucusu ve CEO’su Marc Haberland, Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ), “Girişimcilikte ikinci şans” konulu konferans verdi.

    AGÜ Gençlik Fabrikası tarafından düzenlenen ve kültür, sanat, spor, eğitim ve iş dünyasının önde ge ...

  • AGÜ Müzik ve Sahne Sanatları Kulübü’nden Tiyatro...

    17.04.2019 11:34

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Müzik ve Sahne Sanatları Kulübü tarafından, William Shakespeare’in “Bir Yaz Gecesi Rüyası” adlı metninin, Can Yücel tarafından Türkçe söylenmiş hali olan “Bahar Noktası” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

    Oyun, Kulüp Danışmanı İnsan ve Toplum B ...

  • Hollanda Büyükelçiliği ve AGÜ’den Ortak Sergi...

    11.04.2019 10:53

    Hollanda Kraliyeti Büyükelçiliği ve Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Mimarlık Fakültesi tarafından ortaklaşa sergi düzenlendi. Sergide Hollandalı sanatçıların evsel, hayvansal ve diğer atık malzemelerden geri dönüştürülüp üretilen eserleri sergilendi.

    4. İstanbul Tasarım Bienali kü ...

  • AGÜ’den Uluslararası Başarı...

    03.04.2019 22:13

    AGÜ, Dünya Üniversiteleri Arasında En Üst Sıralarda Yer Aldı 

    Uluslararası Yükseköğretim Derecelendirme Kuruluşu Times Higher Education’ın Üniversitelerin toplumsal etkisini ölçen dünya sıralaması açıklandı.

    Birleşmiş Milletlerin Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri göz ö ...

  • 3. Kariyer Mutfağı Firmalarla Buluşma Etkinliği...

    27.03.2019 18:54

    Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ), “Kariyer Mutfağı Firmalarla Buluşma” etkinliği düzenlendi. Etkinlikte bu yıl mezun olacak öğrencilerin firmalarla bir araya gelip, hem iş bulabilmelerine hem de staj için firma bulabilmelerine imkan sağlandı.

    Bu yıl 3’ncüsü düzenlenen “Kariyer Mutfağ ...

  • AGÜ - Missouri Bilim ve Teknik Üniversitesi İşbirliği

    22.03.2019 15:21

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ile ABD’nin mühendislik alanında en başarılı üniversitelerinden olan Missouri Bilim ve Teknik Üniversitesi arasında yeni bir iş birliği anlaşması imzalandı. İki üniversite arasında 2017 yılında da tasarım merkezi, ortak program açılması, akademisyen ve öğrenci değişimini kapsayan ...