Haberler

  • Meme Kanserinde Erken Tanı Semineri...

    30.11.-0001 00:00

    Abdullah Gül Üniversitesi'nde meme kanseri farkındalık ayı kapsamında "Meme Kanserinde Tarama ve Erken Tanı - Tedavi ve Korunma" konulu seminer düzenlendi.

    Seminer, Society of Women Engineers'ın (SWE) davetlisi olarak AGÜ'ye gelen Acıbadem Hastanesi Onkologu Prof. Dr. Abdullah Büyükçelik tarafından verildi.

    Prof. B& ...

  • Özbekistan İnşaat Bakanlığı Heyeti’nden AGÜ’ye Ziyaret...

    30.10.2019 10:33

    Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakanlığı Birinci Yardımcısı Şerzod Khidoyatov, bakanlık heyeti ile Abdullah Gül Üniversitesi’ni (AGÜ) ziyaret etti.

    Bakan Yardımcısı Şerzod Khidoyatov ve heyetine Sümer Kampüsü’nde Rektörlük Senato Salonu’nda üniversite ve İnşaat Mühendisliği Böl&uum ...

  • AGÜ, 4. Avrupa Mesleki Beceriler Haftası’na Davet Edildi

    25.10.2019 11:12

    AGÜ, 4. Avrupa Mesleki Beceriler Haftası’na İyi Uygulama Örneği olarak Avrupa Komisyonu tarafından davet edildi

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), Avrupa Komisyonu tarafından mesleki eğitim ve öğretimin önemi konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan Mesleki Beceriler Haftası'nda yer aldı. 

    “Herkes iç ...

  • Mimarlık Fakültesi’nden Sıkıştırılmış Toprak Atölyesi...

    23.10.2019 14:03

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ile Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası (TMMOB) Kayseri Şubesi tarafından “Sıkıştırılmış Toprak Atölyesi” gerçekleştirildi.

    Atölye çalışması, Mimar Çağlar İşbilir ve Mimar Can Cumalı yürütücülüğünde, AGÜ’den Dr. &Ou ...

  • AGÜ’den Uluslararası Bir Başarı Daha ...

    22.10.2019 17:56

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) uluslararası bir başarı daha elde etti.

    AGÜ, dünyanın saygın Yükseköğretim Derecelendirme Kuruluşu QS’in (Quacquarelli Symonds), Gelişmekte Olan Avrupa Ülkeleri ve Orta Asya Üniversiteleri Sıralamasında (EECA) bu yıl ilk kez yer aldı.

    Listede, yayın başına düşen atıf say ...

  • AGÜ, Akademik Performansta Bu Yıl da 2. Sırada ...

    21.10.2019 13:09

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), URAP (University Rankings by Academic Performance) Araştırma Laboratuvarı’nın üniversitelerin akademik performansını özetleyen listesine göre, 2000 yılından sonra kurulan üniversiteler içinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 2. sırada yer aldı.

    Türkiye’deki üniversiteler ...

  • AGÜ’ye Yeni Katılan Akademisyenlere Oryantasyon

    12.10.2019 17:47

    Abdullah Gül Üniversitesi’ne (AGÜ) yeni katılan akademisyenlere yönelik oryantasyon programı düzenlendi. Oryantasyon programında üniversiteye yeni gelen öğretim elemanlarımıza ve araştırma görevlileri katıldı.

    Öğrenme ve Öğretmeyi Geliştirme Birimi (Center for the Enhancement of Teaching and Learning, CELT) koordinat ...

  • AGÜ’de Sosyal Girişimcilik Eğitimi ...

    18.10.2019 16:51

    Vehbi Koç Vakfı liderliğinde; Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu (KUSIF), Ashoka Türkiye, Sosyal İnovasyon İnisiyatifi Derneği (SIID), Sürdürülebilir Kalkınma İçin Yenilikçi Çözümler Derneği (SKYÇD), TED Üniversitesi, Mozaik Foundation (Bosna Hersek) ve Social Enterprise UK (İngiltere) ortaklığında y& ...

  • Sürdürülebilirlik Konulu Panel...

    14.10.2019 10:45

    Abdullah Gül Üniversitesi'nde (AGÜ) düzenlenen Sürdürülebilirlik konulu panelde, Kayseri’de iş hayatında, kentlerde ve sanayideki sürdürülebilirlik kavramları ele alındı, konuşmacılar deneyimlerini paylaştı.

    GLB301 Sürdürülebilirlik adlı ders kapsamında, Rektörlük Konferans Salonunda ...

  • “Güz Fest” Festivali Başladı...

    04.10.2019 14:51

    Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ)  “Güz Fest” festivali düzenlendi. Festivalde kulüp tanıtımlarından atölye çalışmalarına, konserlerden DJ performanslarına ve çeşitli spor turnuvalarına kadar bir çok etkinliğe  yer verildi.

    Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı K ...