Haberler

  • AGÜ’de Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri

    03.12.2019 17:29

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Unilook Türkiye tarafından ortaklaşa düzenlenen “Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri Fuarına” ev sahipliği yaptı.

    AGÜ Aday Öğrenci İletişim Koordinatörlüğü’nün organize ettiği fuar, Sümer Kampüsü’nde 2-3 Aralık tarihlerinde Re ...

  • AGÜ’de Mezunlar Buluşması...

    18.11.2019 17:07

    Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) “Mezunlar Buluşması” etkinliği düzenlendi. Mezunlar Buluşması’nda Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, akademisyenler ve son sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.

    Bu yıl ilki gerçekleştirilen ve her yıl geleneksel olarak düzenlenmesi planlanan buluşma, Süm ...

  • AGÜ’de Lösemili Çocuklar İçin Anlamlı Panel...

    14.11.2019 15:00

    Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) Lösemili Çocuklar Haftası faaliyetleri kapsamında AGÜ'nün geleneksel eğitim ve araştırma misyonlarına ek olarak toplumsal etki misyonuna önemli katkılar yapan Küresel Sorunlar derslerinden "GLB201 Gıda ve Sağlık" dersinde “Çocukluk Çağı Kanserleri ve Kemik İliği N ...

  • 11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes Kampanyası...

    12.11.2019 12:44

    Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen "11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" programı kapsamında Abdullah Gül Üniversitesi’nde de (AGÜ) çok sayıda fidan dikildi.

    Sümer Kampüsü’nde düzen ...

  • Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk AGÜ’de Anıldı...

    10.11.2019 10:15

    Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk aramızdan ayrılışının 81'nci yıldönümünde Abdullah Gül Üniversitesi’nde de (AGÜ) törenle anıldı.

    Sümer Kampüsü Rektörlük Binası önündeki tören alanında yapılan anma töreni 09.05’te sirenlerin çalma ...

  • AGÜ Akademi’den Pazarlama Düşünceleri Eğitimi...

    07.11.2019 12:15

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AGÜ Akademi) ile Teknoloji Transfer Ofisi (AGÜ TTO) tarafından, güncel pazarlama teknikleri hakkında genel bir bakış açısı geliştirmek amacıyla, “Pazarlama Düşünceleri” konulu eğitim düzenlendi.

    Sümer Kampüsü, Re ...

  • AGÜ’den, Kariyer Danışmanlığı Eğitimi...

    07.11.2019 12:06

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) tarafından, Kayseri Sanayi Odası’nda (KAYSO) kariyer danışmanlığı eğitimi düzenlendi.

    Kayseri’deki profesyonellerle AGÜ öğrencilerinin buluşması amacıyla düzenlenen eğitim, “Kariyer Danışmanlığı Programı” kapsamında gerçekleştirildi.

    Eğitim, Kayseri Sanayi ...

  • Connect for Creativity kapsamındaki ikinci konferans ‘Yaratıcı Katalizör’ başlığı ile Kayseri’de gerçekleşiyor

    02.12.2019 12:58

    British Council tarafından yürütülen, Türkiye’den ATÖLYE ve Abdullah Gül Üniversitesi, Yunanistan’dan Bios ve Sırbistan’dan Nova Iskra iş birliğiyle düzenlenen Connect for Creativity projesinin ikinci uluslararası konferansı Kayseri’de düzenleniyor. ‘Yaratıcı Katalizör: Yaratıcı endüstrilerin gelişti ...

  • AGÜ-Global Solutions Initiative Ortaklığı...

    05.11.2019 14:46

    Abdullah Gül Üniversitesi, Global Solutions Initiative (GSI-Küresel Çözümler Girişimi) ile ilk etapta iki yıl geçerliliği olacak bir anlaşma imzaladı.

    Küresel bir işbirliği girişimi olan Global Solutions Initiative, G20, G7 ve diğer küresel yönetişim forumlarının ele aldığı küresel sorunlara yönelik politik ...

  • AGÜ, Uluslararası Eğitim Platformu SDG Akademi’nin Üyesi Oldu...

    04.11.2019 13:04

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), halen üyesi olduğu Birleşmiş Milletler için küresel bir girişim olan Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı’nın (SDSN: Sustainable Development Solutions Network) üniversitelere yönelik bir girişimi olan SDG Akademi’ye (Sustainable Development Goals Academy) dahil oldu.< ...