Haberler

  • AGÜ’de Öğrenci Buluşmaları...

    03.10.2019 13:57

    Öğrencilerin en çok memnun olduğu üniversiteler sıralamasında, devlet üniversiteleri arasında 1’nci olan, tüm üniversiteler sıralamasında ise ilk 5’te yer alan Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) Öğrenci Buluşmaları toplantısı düzenlendi.

    İlki gerçekleştirilen ve iki grup halinde ...

  • 4. Kayseri Bilim Şenliği...

    30.09.2019 16:08

    Kayseri Bilim Merkezi bünyesinde bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen ‘Kayseri Bilim Şenliği’ne Abdullah Gül Üniversitesi de (AGÜ) katıldı. Bilim Şenliği’nde stant açan AGÜ, öğrencilere çeşitli projeler ve bilimsel deneyler sundu.

    TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri çağ ...

  • AGÜ’de Oryantasyon Günleri...

    23.09.2019 17:33

    Abdullah Gül Üniversitesi’ne (AGÜ) bu yıl yeni başlayan öğrenciler ile uluslararası öğrencilere yönelik oryantasyon programı düzenlendi.

    Sümer Kampüsü’nde yapılan oryantasyon programı, bu yıl gelen yerli ve yabancı öğrencilerin, üniversite ve çevreyle uyum sağlamalarını kolaylaştı ...

  • AGÜ’de Hizmetiçi Eğitim...

    19.09.2019 16:08

    Kamu Personeli Uygulama Genelgesi kapsamında Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) personeline yönelik "Kurum Personeli Arasındaki Ast-Üst İlişkisi" eğitimi verildi.

    2019 yılı hizmetiçi eğitim takviminde yer alan ve üniversitenin idari personelin katıldığı eğitim Genel Sekreter Osman Yıldırım tarafından verildi.

    ...

  • AGÜ’de Uluslararasılaşma Çalıştayı...

    18.09.2019 17:42

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Uluslararası Ofisi tarafından başlatılan Uluslararasılaşma Çalıştayı’nın 3’üncüsü gerçekleştirildi.

    Sümer Kampüsü Konferans Salonu’nda yapılan çalıştaya AGÜ’nün yerli ve yabancı öğretim üyeleri katıldı.

    &Cc ...

  • AGÜ’lü ve Güney Kore’li Araştırmacıların Önemli Buluşu...

    13.09.2019 14:15

    TÜBİTAK ve Güney Kore Ulusal Araştırma Vakfı (NRF) tarafından eş zamanlı olarak fonlanan ve Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ)  ile Chung-Ang Üniversitesi araştırmacıları tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen Uluslararası İkili İş birliği Projesi kapsamında dünya çapında önemli bir buluşa imza atıldı.

    Bulu ...

  • Dr. Öğretim Üyesi Erdem’in Projesine Royal Society’den Destek...

    05.09.2019 12:44

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Elektrik-Elektronik Mühendisliği Dr. Öğretim Üyesi Talha Erdem’in araştırma projesi dünyanın en önemli bilim topluluklarından Royal Society tarafından desteklendi.

    Bu proje ile Newton Fellowship Alumnus programı kapsamında, Cambridge Üniversitesi ile üniversitemiz arasında ortak araştır ...

  • Avrupa Genç Bilgisayar Olimpiyatı (EJOI)...

    03.09.2019 13:51

    Türkiye’nin bu yıl ilk kez katıldığı, ortaokul öğrencileri düzeyinde gerçekleştirilen Avrupa Genç Bilgisayar Olimpiyatı (EJOI), Slovenya’nın Maribor şehrinde yapıldı. Olimpiyatta, Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Soran, Türkiye’yi tems ...

  • AGÜ'ye Hoş Geldiniz...

    09.08.2019 12:03

    Sevgili Öğrencilerimiz,

    Kariyerinizi birlikte planlayacağımız ve bir dünya vatandaşı olarak mezun olacağınız AGÜ’ye hoş geldiniz.

    Ürettiği bilgiye değere dönüştürerek, topluma katkı sağlayan ve bu alanda dünyada ilk 200 üniversite içinde yer alan uluslararası bir üniversiteye adım attınız.

    ...

  • AGÜ’de Aletli Yöntemler Eğitimi...

    09.08.2019 11:55

    Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ), kültür varlıklarının mimari belgelenmesinde kullanılan aletli yöntemler eğitimi verildi. Eğitime üniversite personelleri ve lisansüstü öğrencileri, koruma uygulamalarıyla ilgili kamu kurum ve kuruluş personelleri katıldı.

    Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. ...