Haberler

  • AGÜ’lü Öğrencilerden Sağlık Alanında Hayatı Kolaylaştıracak Proje

    03.02.2022 10:20

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri, uluslararası hastalara dünya çapındaki en iyi doktora uygun ücretle ulaşmasını kolaylaştırmak için kurulmuş ve sağlık turizmi kuruluşlarını listeleyerek hasta-doktor arasındaki iletişimi kolaylaştırmak isteyen yenilikçi bir sağlık teknoloji ...

  • AGÜ’den Lise Öğrencilerine Kış Okulu

    27.01.2022 13:00

    Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi ve Aday Öğrenci İletişim Koordinatörlüğü (AÖİK) iş birliğiyle Sümer Fen Lisesi, ODTÜ Koleji, Sema Yazar ve Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Liseleri’nden öğrencilerin katıldığı “AGÜ Yaşam Bilimleri Kış Okulu” düzenlendi.

    Kış Okulu’nda Biyomühend ...

  • Göçmenler Çalıştayı

    14.01.2022 17:00

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), Gaziantep Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Royal Holloway Londra Üniversitesi ortaklığındaki “Türkiye’de Görünür/Görünmez Suriyeli Göçmenler: Değişim İçindeki Kimlikler ve Kentler” projesi kapsamında bir çalıştay gerçekleştirildi.

    ...

  • AGÜ “Yerelde Uyum Çalışması” Toplantısına Katıldı

    11.01.2022 12:00

    Kayseri İl Göç İdaresi tarafından Göç İdaresi Başkanlığı ve Uluslararası Göç Örgütü (IOM) iş birliği ile "Yerelde Uyum Buluşmaları" toplantısı düzenlendi.

    Toplantıda Abdullah Gül Üniversitesi’ni (AGÜ) Uluslararası Ofis ve Erasmus Ofis Direktörü Öğr. Gör. Nimet B ...

  • ABD Kültür Ateşesi Price Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesini Ziyaret Etti

    08.01.2022 18:25

    ABD Kültür Ateşesi Gabrielle Price Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Sümer Kampüsü içerisinde bulunan Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesini ziyaret etti.

    Ziyaret esnasında ABD Büyükelçiliği tarafından desteklenen “Creative Hub: From Local to Global” projesinin kapanış ...

  • ABD Kültür Ateşesi Price’tan Rektör Yılmaz’a Ziyaret

    08.01.2022 18:00

    Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Türkiye Kültür Ateşesi Gabrielle Price ve beraberindeki heyet, Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörü Prof. Dr. Cengiz Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

    Rektör Prof. Dr. Yılmaz ziyarette, ABD Büyükelçiliği’nden alınan hibe desteği ile yürütülen, ...

  • AGÜ’den Lise Öğrencilerine Sürdürülebilir Kalkınma Atölyesi

    31.12.2021 11:15

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Mimarlık Fakültesi ve Aday Öğrenci İletişim Koordinatörlüğü (AÖİK) iş birliğinde Sami Yangın, Nuh Mehmet Küçükçalık, Nuh Mehmet Baldöktü, Sema Yazar ve Baki-Ayşe Simitçioğlu Anadolu Liseleri ile Osman Ulubaş Fen Lisesi ve Kayseri Kilim Sosyal Bilimler Lisesi &o ...

  • AGÜ’lü Öğrenciler İklim Elçileri Yarışmasında 3 Derece Kazandı

    30.12.2021 14:22

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) öğrencileri AB Bilgi Merkezleri ve Bilim Virüsü Hareketi ortaklığında yürütülen “Geç Olmadan” programının AB-Türkiye İklim Elçileri Kayseri etabında 3 derece birden elde etti.

    “Geç Olmadan” programı kapsamında Türkiye’nin 19 ilinde toplam ...

  • AGÜ Erkek Basket Takımı Yenilgisiz Şampiyon

    24.12.2021 15:20

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen 2. Lig basketbol müsabakalarını yenilgisiz şampiyon tamamladı. AGÜ’lü sporcular böylelikle 1. Lig’de mücadele etme hakkına da sahip oldu.

    Erciyes Üniversitesi’ne ait Süleyman De ...

  • AGÜ’den Sürdürülebilir Şehirler ve Topluluklar Dersi Etkinliği

    24.12.2021 13:00

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), küresel sorunlara çözümler arayan “Global” dersleri ile Birleşmiş Milletlerin Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri konusunda öğrencilerinin farkındalığını arttırmaya devam ediyor.

    Bu kapsamda GLB-SDG 11: Sürdürülebilir Şehirler ve Topluluklar (Sustainable Cities ...