Haberler

  • Göreme Belediyesi ile İş Birliği Protokolü İmzalandı

    16.03.2022 16:50

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ile Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden olan Nevşehir’in Göreme Belediyesi eğitimden bilime, sanattan kültüre birçok alanda ortak çalışmalar yapacak.

    AGÜ ile Göreme Belediyesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Göreme Belediye Başkanı Ömer Ere ...

  • AGÜ Öğrencilerinin Makalesi Uluslararası Bilim Dergisinde Yayınlandı

    11.03.2022 11:00

     

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yönetim Bilimleri Fakültesi İşletme Bölümü öğrencilerinin hazırladığı “Covid-19 Döneminde Nesillerin Online Alışveriş Tercihlerinin İncelenmesi” başlıklı derleme makale uluslararası hakemli bilim dergisi Social Sciences Studies Journal’da yayınlandı.

    İ ...

  • Dünya Sürdürülebilir Kalkınma için Mühendislik Günü AGÜ’de Kutlandı

    09.03.2022 14:00

    UNESCO tarafından ilan edilen uluslararası günler kapsamında yer alan “Dünya Sürdürülebilir Kalkınma için Mühendislik Günü” Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) kutlandı.

    AGU Personal Networking, Society of Women Engineers (AGU SWE) ve Women in Business (AGU WIB) kulüpleri ile Gençlik Fabri ...

  • Avrasya Yükseköğretim Zirvesi

    08.03.2022 16:00

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Nimet Bulut ve Öğr. Gör. Levent Demir bu yıl 7’incisi düzenlenen Avrasya Uluslararası Yükseköğretim Zirvesi’ne (EURIE) katıldı.

    İstanbul Aydın Üniversitesi’nin Halit Aydın Kampüsü’ndeki a&cce ...

  • AGÜ’de “Erciyes Dağı’nı Keşfet” Konferansı

    03.03.2022 14:00

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından “Erciyes Dağı’nı Keşfet” konferansı gerçekleştirildi.

    Sümer Kampüsü Rektörlük Konferans Salonundaki programa konuşmacı olarak Kayseri Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı k ...

  • AGÜ, 3 Ayrı Kalite Sertifikası ve Erasmus+ Gençlik Akreditasyonu Sahibi Oldu

    21.02.2022 12:40

    Abdullah Gül Üniversitesi’nin (AGÜ) gençlere yönelik faaliyetler yürüten Gençlik Fabrikası birimi Avrupa Dayanışma Programı tarafından verilen “Gençlik Programı Gönüllülük Faaliyeti Kalite Sertifikası (ESC50)” kapsamında 3 ayrı sertifika almaya hak kazandı.

    “Eurodesk Temas Noktası ...

  • AGÜ Genel Sekreteri Osman Yıldırım’dan Siber Güvenlik Eğitimi

    19.02.2022 11:20

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Genel Sekreteri Osman Yıldırım tarafından Kayseri Organize Bölge Müdürlüğü birim müdürleri ve çalışanlarına yönelik "Siber Güvenlik Farkındalık Eğitimi" verildi.
     
    Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve Türkiye Bilişim Der ...

  • AGÜ ve TED Koleji’nden Sürdürülebilir Kalkınma Sertifika ve Farkındalık Programı

    14.02.2022 12:00

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ve TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu iş birliğiyle “Sürdürülebilir Kalkınma Sertifika Programı” düzenlendi. Sertifika programı, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) ve Birleşmiş Milletler Gönüllüler Ofisi’nin (UN Volunteers) desteğinde online ...

  • AGÜ’lü Akademisyenlerden Dünyada Bir İlk

    11.02.2022 15:45

     

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) akademisyenleri dünyada bir ilki gerçekleştirerek hem hastaların hayatlarını kolaylaştıracak hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacak bir ürün geliştirdi. EOG (gö ...

  • Koramaz Vadisi Projeleri Masaya Yatırıldı

    07.02.2022 17:00

    UNESCO’nun Dünya Mirası Geçici Listesi'ne Giren Koramaz Vadisi için Geniş Katılımlı Toplantı Düzenlendi. Toplantıda Vadi ile ilgili projeler değerlendirildi.

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kapadokya Kültepe Koramaz Tarih Kültür Eğitim ve Araştırma Derneği ve Koramaz Vadi ...