Haberler

  • Eğitimde Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Çalıştayı

    23.12.2021 17:00

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Mimarlık Fakültesi ve Avanos Kaymakamlığı, “Düşyeri Avanos” projesi kapsamında Avanos Güray Müze’de “Eğitimde Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Çalıştayı” gerçekleştirdi.

    Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Burak Asiliskender, Dr. S ...

  • AGÜ Talks Söyleşileri Devam Ediyor

    21.12.2021 14:30

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Gençlik Fabrikası tarafından düzenlenen ve kültür, sanat, spor, eğitim ve iş dünyasının önde gelen isimlerini öğrencilerle buluşturmayı hedefleyen "AGÜ Talks" söyleşileri devam ediyor.

    Online olarak gerçekleştirilen söyleşiye bu kez, Ekonomiden Sor ...

  • Uluslararası Göçmenler Günü AGÜ’de Kutlandı

    17.12.2021 19:15

    Uluslararası Göçmenler Günü, Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) düzenlenen etkinlikle kutlandı. Göçmenler Günü kutlaması AGÜ ev sahipliğinde Kayseri İl Göç İdaresi Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlendi.

    Sümer Kampüsü Konferans Salonunda ger&c ...

  • AGÜ’den 24 Saat Süren “Createhaton” Maratonu

    17.12.2021 11:00

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) tarafından yürütülen ve ABD Büyükelçiliği’nce desteklenen "Creative Hub: From Local to Global" projesi kapsamında "Createhaton" başlıklı 24 saat boyunca süren, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları (SDG) kapsamında yaratıcı fikirler ve projeler geliştirmek & ...

  • Gençlik Fabrikası'ndan Avrupa Fırsatları Eğitici Eğitimi

    15.12.2021 21:00

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Gençlik Fabrikası tarafından Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezleri ortaklığı ile “Avrupa Fırsatları Eğitici Eğitimi” gerçekleştirildi.

    AGÜ Gençlik Fabrikası tarafından tasarlanan ve 28 katılımcının yer aldığı eğitimde ...

  • AGÜ’den İnsan Hakları Günü Atölyesi

    14.12.2021 12:00

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Mimarlık Fakültesi öncülüğünde, Almanya Büyükelçiliği’nin “İklim için Bilim Okulda” projesi ekibinin katılımıyla “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü” kapsamında Çocuklar için Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ...

  • AGÜ, Gençlik Radyosu’na Konuk Oldu

    11.12.2021 11:00

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) öğrencileri ve öğretim görevlileri Gençlik Spor Bakanlığının davetiyle Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik Radyosu'na konuk oldu. Gönüllülük dersi alan öğrencilerimiz ve dersi veren Öğretim Görevlisi Bora Akince programda AGÜ’yü temsi ...

  • AGÜ’den Öğrencilerine İkinci Uluslararası Diploma Fırsatı

    08.12.2021 10:45

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), İngiltere’nin en büyük eğitim kuruluşlarından olan Pearson ile yaptığı anlaşmayla öğrencilerine uluslararası diploma (HND) alma imkanı sundu. AGÜ Türkiye’de Pearson ile anlaşma yapan ilk devlet üniversitesi oldu.

    İşletme bölümü tarafından yapılan uluslara ...

  • ISYEC 2021 Sempozyumu

    03.11.2021 20:25

    Dünya genelindeki gençliğin istihdam sorunu ve çözüm önerilerini ele alan Uluslararası Gençlik İstihdamında Zorluklar Sempozyumu’nun (ISYEC) 4’üncüsü İstanbul’da gerçekleştirildi. Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörü Prof. Dr. Cengiz Yılmaz da sempozyuma davetli konuşmacı olarak ...

  • AGÜ'den Öğrencilere Yönelik Kurslar

    02.12.2021 10:20

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından öğrencilerin ders dışı zamanları değerlendirmelerini sağlamak, kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı güz döneminde çeşitli branşlarda kurslar açıldı.

    İşaret dili, diks ...