Haberler

  • AGÜ Ev Sahipliğinde Birleşmiş Milletler Konferansı...

    13.04.2018 15:16

    İlköğretimden liseye kadar öğrencilerin delegeler çıkararak belli ülkeleri ve Birleşmiş Milletler (BM) kurumlarını temsil ettikleri eğitsel bir simülasyon olan Model Birleşmiş Milletler Konferansı (MUN), Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ev sahipliğinde Sümer Kampüsü'nde başladı.

    Öğrenciler için en pres ...

  • AGÜ CELT Atölye Çalışmaları...

    13.04.2018 11:18

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), öğretim üyelerinin ve asistanlarının pratik öğrenme tekniklerini geliştirecek ve akademik hayatlarına katkı sağlayacak İyi Uygulamalar Paylaşımı (Sharing Best Practices) başlığı altında başlatılan atölye çalışmaları devam ediyor.

    CELT tarafından hazırlanan 6. atölye “Araştır ...

  • AGÜ Sanatçıları Çini Sergisi...

    10.04.2018 11:46

    Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) Çini Sergisi açıldı. Sergi iki gün boyunca gezilebilecek.

    “AGÜ Sanatçıları Çini Sergisi” adıyla açılan sergide, seramik ve cam kaplamadan hazırlanan yaklaşık 100 eser sergilendi.

    Osmanlı tarihinin en gözde sanat dallarından biri olan &c ...

  • AGÜ Doktora Öğrencisine FEBS YTF Bursu...

    10.04.2018 10:19

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Biyomalzeme-Doku Mühendisliği doktora öğrencisi Nazende Nur Akşit, YÖK100/2000 programı, Federation of European Biochemical Society (FEBS) YTF bursu kazandı.

    Nazende Nur Akşit, Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Biyomühendislik Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevil Dinçer ...

  • AGÜ’den Çetin Şen Bilim ve Sanat Merkezi’ne Ziyaret...

    06.04.2018 16:13

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, üstün ve özel yetenekli çocuklarla bir araya gelerek, onlarla sohbet etti ve hayallerini dinledi.

    Rektör Prof. Dr. Sabuncuoğlu, Kayseri’de üstün ve özel yetenekli öğrencilerin eğitim aldığı Çetin Şen Bilim ve Sana ...

  • Öğretim Üyelerine Flipped Learning Eğitimi...

    06.04.2018 14:33

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), öğretim üyelerinin ve asistanlarının pratik öğrenme tekniklerini geliştirecek ve ve akademik hayatlarına katkı sağlayacak, “İyi Uygulamalar Paylaşımı (Sharing Best Practices )” başlığı altında yürütülen beşinci atölye çalışması gerçekleştirildi.

    MEF Ü ...

  • AGÜ - İTÜ KKTC İş Birliği...

    06.04.2018 11:20

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ile İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) KKTC, eğitim ve öğretimin tüm alanlarında karşılıklı iş birliğini ve ortak çalışma anlayışını teşvik etmek, geliştirmek ve desteklemek amacıyla, eğitsel, bilimsel, yönetsel tüm konularda iş birliği yapacak. İşbirliğinin ikinci aşamasın ...

  • Endüstri Mühendisliği’nden Kariyer Söyleşileri...

    05.04.2018 11:13

    Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından Yöneylem Kulübü ile ortaklaşa düzenlenen “Kariyer Yolunda Seyrüsefer”  etkinlikleri devam ediyor.

    Üçüncüsü düzenlenen ve  “Yazılım Sektöründe Kariyer” konulu söyleşiye konuşmacı olarak,  d&uum ...

  • AGÜ’ye Yeni Laboratuvar Binası...

    02.04.2018 15:47

    Abdullah Gül Üniversitesi’nin (AGÜ) yeni laboratuvar binasının temeli, Sümer Kampüsü’nde törenle atıldı. Bina 26 laboratuvar, 13 derslik, sirkülasyon ve servis alanlarından oluşacak.

    Temel atma töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, yeni laboratuvar binasında İnşaat, Bilgisayar, Elektri ...

  • 9. Uluslararası Bilgisayar Teknolojileri ve Gelişimi Konferansı...

    02.04.2018 13:35

    International Journal of Future Computer and Communication tarafından, 9. Uluslararası Bilgisayar Teknolojileri ve Gelişimi Konferansı düzenlendi.

    Konferans İstanbul’da,  The President Hotel’de, Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Teknoloji Transfer Ofisi’nin de desteği ile gerçekleştirildi.

    AGÜ Makine Mühendisli ...