Haberler

  • AGÜ Öğrencileri Walt Disney’de Staj Yapacak...

    10.05.2018 08:28

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Öğrencileri, Forbes’a göre dünyanın en güçlü 10 şirketinden biri olan Walt Disney’de staj yapacak.

    Endüstri Mühendisliği 3’ncü sınıf öğrencileri Burhan Özyılmaz ve Canan Aslı Altıok ile İşletme Bölümü 3. sınıf öğrencisi Sümey ...

  • AGÜ’lü Öğrencilerden “Fikrim Geldi” Projesi...

    09.05.2018 15:17

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) öğrencileri, hayata geçirdikleri “Fikrim Geldi” projesi ile lise öğrencilerine mentörlük yapıyor.

    Proje, Yöneylem Araştırması Kulübü Öğrencileri tarafından, AGÜ IEEE Kulübü’nün de destekleriyle Kayseri’deki lise öğrencilerine girişimc ...

  • 1. Ulusal Türk Dili ve Edebiyatı Bilgi Şöleni...

    09.05.2018 13:39

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ev sahipliğinde, Kilim Sosyal Bilimler Lisesi tarafından  1. Ulusal Türk Dili ve Edebiyatı Bilgi Şöleni düzenlendi.

    Sümer Kampüsü Rektörlük Konferans Salonu’nda başladı.  Şölen, zaman içinde değişen coğrafi, bilimsel çevresel, tarihsel ve k&uum ...

  • AGÜ’de “Dijital Ekonomi ve Rekabet Kurumu” Konulu Konferans...

    04.05.2018 17:29

    Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ömer Torlak, Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) “Dijital Ekonomi ve Rekabet Kurumu” konulu konferans verdi.

    Konferansın açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Yılmaz yaptı.

    Daha sonra geçilen konferansta, Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ö ...

  • AGÜ’de TEDx Konferansları...

    04.05.2018 15:36

    Son yıllarda Türkiye'de de düzenlenen, alanında en iyiler tarafından, ilham veren fikirlerini anlatıldığı dünyaca ünlü TEDx konferanslarından biri de Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) yapıldı.

    Sümer Kampüsü Konferans Salonunda (Bridging the Future ...

  • AGÜ Mimarlık Fakültesi’nden “AGÜ Bostan” Projesi...

    26.04.2018 11:52

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Mimarlık Fakültesi tarafından, Sümer Kampüsü’nde başlatılan “AGÜ Bostan” projesi ile sürdürülebilir ekolojik kampüs modeli tasarlanıyor.

    Proje kapsamında, sürdürülebilir ekolojik kampüs konulu panel düzenlendi. Rektörlük Seminer Salonu& ...

  • İnşaat Mühendisliği’nden Seminer...

    19.04.2018 11:43

    İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen seminere uluslararası proje yönetimi ve iş geliştirme konularında çalışan International Project Management & Services firması ile link İnşaat Ltd. Şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı Atayla Varlık konuşmacı olarak katıldı.

    İnşaat Yüksek Mühendisi Varlık, ...

  • “Kariyer Yolunda Seyrüsefer” Söyleşileri...

    19.04.2018 11:30

    Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından Yöneylem Kulübü ile ortaklaşa düzenlenen “Kariyer Yolunda Seyrüsefer” etkinlikleri kapsamında, “Savunma Sektöründe Kariyer” konulu söyleşi düzenlendi.

    Söyleşiye ASELSAN Tedarik Zinciri Yönetimi Müdürü Murat Aslan ile Milli ...

  • AGÜ Müzik Topluluğu’ndan Pop Konseri...

    17.04.2018 11:06

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Müzik Topluluğu pop müzik konseri verdi. Topluluk konserde 70’lerin ve 80’lerin ünlü pop eserlerini seslendirdi.

    Sümer Kampüsü Rektörlük Konferans Salonunda verilen konserde topluluk, 70’li ve 80’li yılların popüler eserlerini hem solo hem koro halinde ...

  • 3. Uluslararası Yükseköğretim Çalışmaları Konferansı...

    16.04.2018 11:37

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) tarafından, Yükseköğretim Çalışmaları Derneği ile ortaklaşa organize edilen 3. Uluslararası Yükseköğretim Çalışmaları (IHEC 2018) Konferansı, 11-13 Ekim tarihleri arasında Sümer Kampüsü’nde yapılacak.

    Bu yıl üçüncüsü “Değişen Dün ...