Haberler

  • Rektör Sabuncuoğlu’ndan Kadınlar Günü Mesajı...

    08.03.2018 12:56

    Gelecek nesillerin yoluna ışık tutan, geçmişten bugüne vatanı ve milleti için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, hayatın her alanında ben de varım diyen tüm kadınlarımızın Kadınlar Gününü yürekten kutlarım.

    Prof Dr. İhsan SABUNCUOGLU

    Rektör

    “Kariyer Mutfağı Firmalarla Buluşma” Etkinliği...

    08.03.2018 10:09

    Bu yıl ilk kez mezun verecek  olan Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ),  düzenlenen Kariyer Mutfağı Firmalarla Buluşma” etkinliği ile mezun olacak öğrencilerini firmalarla buluşturarak, onların hem iş bulabilme hem de staj için firma bulabilmelerine imkan sağladı.

    Sümer Kampüsü Rektörlük Sergi S ...

  • AGÜ Talks Söyleşileri...

    08.03.2018 09:24

    Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Abdullah Gül Üniversitesi’ni Destekleme Vakfı (AGÜV) Başkan Vekili  Hamdi Akın öğrencilere mezun olunca hemen bir şirket kurmalarını tavsiye etti.  Akın, “kurulacak her şirket bu ülkenin ciddi anlamda yükselmesine katkıda bulunacak bir kurumdur” dedi.

    ...

  • AGU CELT

    23.02.2018 10:15

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), öğretim üyelerinin ve asistanlarının pratik öğrenme tekniklerini geliştirecek ve ve akademik hayatlarına katkı sağlayacak İyi Uygulamalar Paylaşımı (Sharing Best Practices ) başlığı altında atölye çalışmaları başlattı.

    İlk çalışma “Adil, Tutarlı ve Efektif Değerlendirme i ...

  • AGÜ İnşaat Mühendisliği’nden Lise Öğrencilerine Uygulamalı Eğitim...

    02.03.2018 21:21

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından, lise öğrencilerini İnşaat Mühendisliği mesleği hakkında bilgilendirmek amacıyla “Mesleği Keşfet Geleceği İnşa Et” adlı atölye çalışması düzenlendi. Atölye çalışmasında İnşaat Mühendisliği’ne ilgi duyan & ...

  • AGÜ’den “Kariyer Mutfağı Firmalarla Buluşma” Etkinliği...

    02.03.2018 15:54

    Bu yıl ilk kez mezun verecek  olan Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ),  mezun olacak öğrencilerini firmalarla buluşturarak onların hem iş bulabilme hem de staj için firma bulabilmelerine imkan sağlayacak.

    Bu amaçla düzenlenen  “Kariyer Mutfağı Firmalarla Buluşma” etkinliği 7 Mart Çarşamba günü, ...

  • AGÜ Talks Söyleşileri...

    02.03.2018 13:29

    Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) düzenlenen "AGÜ Talks" söyleşileri kültür, sanat, spor, eğitim ve iş dünyasının önde gelen isimlerini öğrencilerle buluşturmaya devam ediyor.

    Gençlik Faaliyetleri yürüten Gençlik Fabrikası tarafından organize edilen AGÜ Talks’a bu kez A ...

  • ISYEC’18 Panelistlerinden Rektör Sabuncuoğlu’na Ziyaret...

    28.02.2018 15:47

    Uluslararası Gençlik İstihdamı Sorunları Sempozyumu’na (ISYEC ’18) konuşmacı olarak katılan bazı panelistler Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu’nu ziyaret etti.

    Prof. Dr. Sabuncuoğlu, AGÜ Gençlik Fabrikası tarafından, Avrupa Komisyonu adına SALTO-Youth Euromed Kaynak Merkezi, Avrupa Birliği Bakanlığı, Türkiye Ulusal Ajan ...

  • 2. Uluslararası Mekatronik Sistemler Konferansı...

    28.02.2018 13:58

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Mekatronik Sistemler ve Kontrol Mühendisliği Konferansı Hollanda’da Amsterdam’da yapıldı.

    AGÜ Makine Mühendisliği Bölümü ve Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) tarafından organize edilen konferansta, robot dizaynı ve gelişimi, otomasyon ve kontrol m& ...

  • ISYEC’18 Sempozyumu...

    27.02.2018 15:55

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, eğitim kurumlarının çoğunun toplumun ihtiyacına cevap vermekte başarısız olduğunu belirterek, “ Yeni üniversite modeli, eğitim ve araştırma yaklaşımları, sanayi ve toplum arasında yeni bir iletişim yöntemine ihtiyaç var” dedi.

    ...