Haberler

  • Dr. Öğretim Üyesi Coşkun’a MIT’den Davet...

    06.03.2020 16:22

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Bilgisayar Mühendisliği Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Coşkun, dünyanın en iyi üniversitelerinden biri olan Massachusetts Institute of Technology (MIT) (Massachusetts Teknoloji Enstitüsü) tarafından düzenlenen konferansa, konuşmacı olarak davet edildi.

    ABD’de, 18 Mayıs’ta yapılacak o ...

  • AGÜ’de Pakistan Günü...

    27.02.2020 11:45

    Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) düzenlenen Pakistan Günü’nde öğrenciler, kültürlerini tanıttı.

    Uluslararası Ofisi tarafından başlatılan Kültürlerarası Etkinlik Serisi devam ediyor. Bu kapsamda, Uluslararası Öğrenci Birliği Kulübü ile ortaklaşa düzenlenen Pakistan Gün& ...

  • 2020 Avrasya Yükseköğretim Zirvesi...

    25.02.2020 12:15

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, dünyanın en büyük yükseköğretim zirvelerinden Avrasya Yükseköğretim Zirvesi’ne (EURIE 2020) konuşmacı olarak katıldı.

    İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen ve 3 gün süre ...

  • V. Yaşam Bilimleri Kongresi ...

    24.02.2020 11:03

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen “Yaşam Bilimleri Kongresi”'nin bu yıl 5'ncisi gerçekleştirildi.

    Sümer Kampüsü Rektörlük Konferans Salonu’nda başlayan kongreye çok sayıda şehirden biyoloji, genetik, tıp, eczacılık, biyomüh ...

  • V. Yaşam Bilimleri Kongresi...

    19.02.2020 14:15

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen “Yaşam Bilimleri Kongresi” 21-22 Şubat 2020 tarihleri arasında, Sümer Kampüsü Rektörlük Konferans Salonu’nda yapılacak.

    Bu yıl 5’incisi organize edilen kongre çok sayıda şehirden biyoloji, genetik, tıp, ecza ...

  • Abdullah Gül Üniversitesi - Deutsche Bahn (Alman Demiryolları) İş Birliği

    30.11.-0001 00:00

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), Almanya’da, dünyanın en büyük ulaştırma ve lojistik firması, Avrupa’nın ise en büyük demiryolu işletmecisi olan Deutsche Bahn (Alman Demiryolları) ile iş birliği anlaşması imzaladı. Anlaşmayla, AGÜ öğrencileri Almanya’da Deutsche Bahn firmasında staj yapabilecek.

    İş bi ...

  • AGÜ’de Kariyer Sohbetleri...

    30.11.-0001 00:00

    Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen Kariyer Sohbetleri etkinlikleri kapsamında, yüz tanıma teknolojisi alanında faaliyet gösteren teknoloji firması Ayonix’in kurucusu, akademisyen ve iş adamı Doç. Dr. Sadi Vural, "Dünyanın Tanıdğı Bir Mühendis Olmak" konulu konferans verdi.

    ...

  • Öğrencilerden Sürdürülebilirlik Projeleri

    30.11.-0001 00:00

    Abdullah Gül Üniversitesi’nin 3. sınıf öğrencileri “GLB 301 Sürdürülebilirlik” dersi kapsamında geliştirdikleri projeleri sergiledi.

    Öğretim üyelerinin de katıldığı etkinlikle öğrenciler, sürdürülebilirlik kavramını anlamak, bilgi sahibi olmak, sürdürülebilirlik ile ilgili sorunla ...

  • ASPİLSAN ile AGÜ Arasında Staj Protokolü İmzalandı...

    27.12.2019 13:49

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ile ASPİLSAN A.Ş arasında staj protokolü imzalandı.

    Protokol, Rektörlük Senato Salonu’nda AGÜ TTO (Teknoloji ve Transfer Ofisi) ile ASPİLSAN A.Ş yetkilileri arasında imzalandı.

    Protokol, AGÜ lisans programlarında öğrenim gören ve üniversite tarafından staj programından fa ...

  • Kariyer Sohbetleri…

    27.12.2019 13:13

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen Kariyer Sohbetleri Serisi devam ediyor.

    YDA Sağlık, Kayseri Şehir Hastanesi İşletme Direktörü Mehmet Kestiroğlu, YDA Sağlık İşletme Direktör Yardımcıları Mehmet Altıntop, Beytullah Başol ile ISS Tesis Direktörü Mutlu Aksoy, Kariyer Sohbetlerine konuşmacı ...