Haberler

  • Rektör Prof. Dr. Cengiz Yılmaz Mazbatasını Aldı

    02.06.2021 15:10

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Abdullah Gül Üniversitesi’ne (AGÜ) rektör olarak atanan Prof. Dr. Cengiz Yılmaz, Rektörlük Mazbatası’nı aldı.

    Rektör Prof. Dr. Yılmaz’a mazbatası, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından, YÖK Başkanlığı’ ...

  • 10. Üniversite Psikolojik Danışmanlığı Sempozyumu

    31.05.2021 11:30

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Psikolojik Danışma Rehberlik Merkezi’nin Uzman Psikologları Ceyda Cihan Aydoğdu ve Özge Tok, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümü tarafından düzenlenen 10. Üniversite Psikolojik Danışmanlığı Sempozyumu’na üç bildiri ile katıldı.

    Aydoğdu ve Tok sempoz ...

  • Anadolu Üniversiteleri Birliği 1. İstişari Toplantısı

    26.05.2021 14:30

    Anadolu Üniversiteleri Birliği’nin ilk toplantısı yapıldı. Toplantıya Rektör Prof. Dr. Cengiz Yılmaz da katıldı.

    Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi koordinesinde oluşturulan Anadolu Üniversiteleri Birliği’nin ilk toplantısı, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ın da online, 9 üniversite rekt ...

  • AGÜ’nün Yeni Rektörü Prof. Dr. Cengiz Yılmaz Oldu

    10.05.2021 13:15

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörlüğüne, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı kararname ile Prof. Dr. Cengiz Yılmaz atandı.

    Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nden 1991 yılında mezun olan Prof. Dr. Cengiz Yılmaz, doktora ve lisansüstü derecelerini ise ABD’nin Texas Tech &Uu ...

  • AGÜ Öğrencilerinin Projesi’ne TÜBİTAK Desteği

    08.05.2021 03:20

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) öğrencilerinin, “Geri dönüştürülebilir maske kullanımının atık yönetimine ve ekonomiye katkısı” konulu projesi, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

    Öğrencilerin, Covid-19 pandemisi döneminde yaygın olarak kullanılan maskeler için hazırladığı proje, ...

  • AGÜ’de "Mültecilerin Türkiye’deki Durumu" Konulu Online Konferans

    08.05.2021 03:15

    Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ), “Mülteci meselesi ve Suriyeli mültecilerin Türkiye’deki durumu " konulu online konferans düzenlendi.

    Konferans, Türk- Alman Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Erdoğan tarafından verildi.

    Prof. Dr. Erdoğ ...

  • AGÜ, Times'ın Türkiye Sıralamasında 1. Oldu

    21.04.2021 15:00

    AGÜ, Times’ın Sıralamasında Türkiye 1’ncisi Oldu

    Dünyada da 3 yıl üst üste 101-200 bandında yer alan tek Türk üniversitesi oldu

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekleyerek, dünyanın en prestijli yükseköğretim derecelendirme kuruluşlarından biri ...

  • AGÜ Endüstri Mühendisliği Öğrencilerine SAP Eğitimi

    14.04.2021 17:00

    Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) öğrencilere, kurumsal kaynak planlama (ERP) yazılımlarının öncüsü olan SAP eğitimi verildi. Eğitimi başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi.

    AGÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri için düzenlenen eğiti ...

  • Rektör Sabuncuoğlu, Dünya Yöneylem Araştırması Sıralamasına Türkiye’den Giren 3 Akademisyen Biri Oldu

    10.04.2021 22:20

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Stanford Üniversitesi tarafından yapılan, Dünya Yöneylem Araştırması Sıralamasına Türkiye’den giren 3 akademisyenden biri oldu.

    ABD’de yer alan Stanford Üniversitesi’nin “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanı Listesi”nde, &ldqu ...

  • AGÜ Teknopark Resmen Kuruldu

    17.03.2021 16:36

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Teknopark’ı resmen kuruldu. Abdullah Gül Üniversitesi Destekleme Vakfı, Kayseri Ticaret Odası ve Sanayi Odası ortaklığında kurulan AGÜ Teknopark, sürdürülebilir olması için Türkiye’de kar amacı gütmeyen, Teknoloji Transfer Ofisi üzerinden kurulan tek Teknopark oldu

    T ...