Haberler

  • Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi’nden AGÜ’ye Ziyaret

    04.11.2022 15:00

    Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Müdürü Mete Kurt ve Psikolog Esra Çelik, Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’ni ziyaret etti.

    Kurt ve Çelik ziyarette, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr ...

  • AGÜ’de Emniyet Kemeri Simülasyon Eğitimi

    04.11.2022 13:00

    Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ), Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü iş birliğiyle, “Emniyet Kemeri Simülasyon Eğitimi” verildi.

    Emniyet kemerini takmanın önemini vurgulamak amacıyla düzenlenen eğitim uygulamal ...

  • AGÜ Sürdürülebilir Şehirler ve Toplumlar Dersi Kapsamında Bisiklet Turu

    01.11.2022 15:45

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Birleşmiş Milletler (BM) Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri (Sustainable Development Goals) SDG11, Sürdürülebilir Şehirler ve Toplumlar (Sustainable Cities & Communities) hedefiyle uyumlu olarak hazırlanan GLB205 (Sürdürülebilir Şehirler ve Toplumlar ve Sürdürülebilir Ulaşım) de ...

  • L’Oréal ve UNESCO’dan AGÜ Öğretim Üyesi Dr. Burcu Bakır Güngör’e Genç Bilim Kadını Ödülü

    20.10.2022 16:00

    Abdullah Gül Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Dr. Burcu Bakır Güngör, L’Oréal Türkiye ve UNESCO tarafından Genç Bilim Kadını Ödülü’ne layık görüldü.

    Dünya'nın en büyük kozmetik ve güzellik şirketi L’Oréal Türkiye ta ...

  • AGÜ’de Uluslararası Öğrenci Buluşması

    20.10.2022 15:30

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ev sahipliğinde Kayseri İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından yabancı uyruklu öğrencilere kamu hizmetlerinden faydalanmalarını sağlamak amacıyla uluslararası öğrenci buluşması programı düzenlendi.

    Sümer Kampüsü Rektörlük Konferans Salonunda gerçek ...

  • AGÜ-Kocasinan RAM İş Birliği

    18.10.2022 16:15

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ile geçtiğimiz yıl ortak çalışmalar ve projeler yürütmek amacıyla iş birliği protokolü yapan Kocasinan Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) üyeleri, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’ni ziyaret etti.

    Kocasinan Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Hayri Altun, Rehberli ...

  • AGÜ’de Oryantasyon ve Güz Festivali

    17.10.2022 16:30

    Abdullah Gül Üniversitesi’nin (AGÜ) yeni ve mevcut öğrencilerine yönelik Oryantasyon Programı ve Güz Festivali düzenlendi.

    Sümer Kampüsü, Ana Fabrika Önü Şenlik Alanı’nda yapılan Oryantasyon Programı ve Güz Festivali Öğrenci Dekanlığı ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Baş ...

  • İklim Elçileri Hareketi Projesi

    17.10.2022 15:00

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Makine Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Genç Tema Kulübü Başkanı Yunus Yıldız, İklim Elçisi olarak ATO Congresium’da yapılan Eko iklim Zirvesinde ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen Dünya Ortak Evimiz etkinliklerinde AGÜ’yü temsil etti.

    ...

  • GLB 300 Dersine Wikimedia Türkiye Kurucu Üyeleri Konuk Oldu

    12.10.2022 10:20

    Wikimedia Türkiye kurucu üyeleri (WMTR) Başak Tosun ve Zafer Batık,  Küresel Sorunlar ve Sorumlulukların GLB 300 dersine konuk oldu. Tosun ve Batık derste öğrencilere Wikipedia kanallarının pasif bir tüketicisi olmak yerine aktif bir üretici olabilmenin yöntemlerini anlattı.

    Zoom platformundan online olarak yapılan derste Tosun ve Batı ...

  • Öğrenme ve Öğretme Merkezi’nden Çalıştay

    12.10.2022 10:00

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Öğrenme ve Öğretme Merkezi (CeLT) tarafından, “Değerlendirme için Rubrik Oluşturma ve Kullanma” konulu çalıştay düzenlendi.

    Çalıştay AGÜ’de görev yapan yeni ve mevcut öğretim üyeleri için organize edilen oryantasyon programı kapsamında ger&cc ...