Haberler

  • EDAM Direktörü Ülgen AGÜ Talks’a Konuk Oldu

    22.12.2022 17:20

    Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) düzenlenen “AGÜ Talks” söyleşilerine konuşmacı olarak Ekonomi ve Dış Politika Araştırmalar Merkezi (EDAM) Direktörü Sinan Ülgen katılarak öğrencilere 2023 Yılı Türk Dış Politikasını anlattı.

    Kültür, sanat, spor, eğitim ve iş dünyasın ...

  • Kayseri Model Fabrika’nın Resmi Açılışı Törenle Yapıldı

    19.12.2022 17:30

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) ve Kayseri Ticaret Odası (KTO) ortaklığıyla, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) teknik iş birliği kapsamında, AGÜ Sümer Kampüsünde faaliyetlerini yürüten Kayseri Model Fabri ...

  • GLB Koordinatörlüğü’nden İklim Değişikliği Konulu Seminerler

    16.12.2022 14:00

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) GLB Koordinatörlüğü tarafından GLB 205 dersi kapsamında “İklim Değişikliği ve Global Etkileri” ve “Şehrinizin Yerel İklim Eylem Planını Hazırlamak İçin Yol Haritası” konularında seminerler düzenlendi.

    Online olarak Zoom platformu üzerinden yapılan seminerlerin ilkine ...

  • Cumhuriyet Başsavcılığı ile İş Birliği Protokolü

    13.12.2022 16:45

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ile Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol, Ceza İnfaz Kurumlarında yürütülen eğitim ve iyileştirme faaliyetleri kapsamında ortak faaliyetler, proje çalışmaları, iş birlikleri ve sürdürülebilir kalkınma amaçları çerçevesinde ...

  • AGÜ’de “Hepitalizm Kavramı” Konulu Söyleşi

    12.12.2022 14:50

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ve Kadın İşbirliğini Destekleme Derneği (KİGDER) tarafından ortaklaşa mevcut kapitalist ekonomik sistem ve yönetim anlayışını radikal bir şekilde değiştiren insan odaklı ve insanların mutluluğunu hedefleyen bir paradigma olan “Hepitalizm Kavramı” konulu söyleşi d&uu ...

  • AGÜ’den Erişilebilir Kampüs ve Uygulamaları

    12.12.2022 14:30

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Engelsiz Birim Koordinatörlüğü tarafından Engelli Dostu erişilebilir bir kampüs yaratma çalışmaları devam ediyor.

    Dünya Engelliler Günü nedeniyle AGÜ Engelsiz Birim Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ve Merkez Laboratuvarı’nda yapılan toplantıda yapıla ...

  • AGÜ’de “Erciyes Senin, Dağ’ı Keşfet” Konulu Konferans

    07.12.2022 10:45

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından “Erciyes Senin, Dağ’ı Keşfet” konulu konferans düzenlendi. Konferansı Kayseri Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı verdi.

    Sümer Kampüsü Büyük Ambar Binası Konferans Salonunda ger&cce ...

  • Dünya Engelliler Günü AGÜ’de Kutlandı

    05.12.2022 11:45

    Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılından bu yana farkındalık oluşturmak amacıyla kutlanmakta olan Dünya Engelliler Günü Abdullah Gül Üniversitesi’nde de (AGÜ) düzenlenen programla kutlandı.

    AGÜ ve Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen 3 Aralık D& ...

  • Makine Mühendisliği’nden Kocasinan Belediyesi ve OSB’ye Ziyaret

    05.12.2022 11:45

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Bölge Müdürü Yakup Gültekin'i ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ı ziyaret etti.

    Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı &Cce ...

  • GLB Koordinatörlüğü’nden Tasarım Odaklı Düşünme Modeli Semineri

    28.11.2022 12:00

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) GLB Koordinatörlüğü tarafından GLB 101 dersi kapsamında “Tasarım Odaklı Düşünme Modeli” konulu online seminer gerçekleştirildi.

    Zoom platformu üzerinden düzenlenen semineri, ürün tasarımcısı ve karikatürist Çiğdem Demir verdi.

    Alman e-ticaret ...