2024-05-31 19:45:00

Rektör Prof. Dr. Cengiz Yılmaz, “MSS Baharın Ritmi Panayırı” adıyla gerçekleştirilen AGÜ Kültür-Sanat Haftası etkinliklerini organize eden Müzik ve Sahne Sanatları Kulübü öğrencilerine teşekkür etti.

Öğrencileri makamında kabul eden Rektör Yılmaz, Sümer Kampüsü’nde sinemadan tiyatroya, konferanstan spora kadar birçok sosyal ve kltürel etkinliğin yer aldığı AGÜ Kültür-Sanat Haftası etkinliklerinin öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandığını belirterek Müzik ve Sahne Sanatları Kulübü öğrencilerinden oluşan organizasyon komitesini ve emeği geçen tüm öğrencilere teşekkür etti.

Rektör Yılmaz, organizasyon komitesinde yer alan öğrenciler Mahmut Oral, Umut Deniz Akdeniz, Jülide Kavuk, Yeliz Lüleci ve Alp Eren Ersoy’a teşekkür belgeleri verdi.

Dört güne yayılan Panayır’da açık hava sineması, canlı sahne performansları, tiyatro gösterisi, konferans, interaktif masa oyunları ve çeşitli yarışmalar yapıldı.

Ayrıca, özgün tarzı ve keyifli videolarıyla gençler tarafından sevilen akademisyen Prof. Dr. Behçet Yalın Özkara da kültür-sanat haftası kapsamındaki AGÜ Talks’a katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

Dijital medya danışmanı Kaan Eren Özmen’in de sosyal medya ve dijital gelir kaynakları konulu konferans verdiği kültür-sanat haftasının her yıl geleneksel olarak yapılması planlanıyor.