2024-02-05 14:56:00

Abdullah Gül Üniversitesi Mezunlar Ofisi tarafından farklı dönem mezunlarının katılımıyla “Online Mezunlar Buluşması” gerçekleştirildi.

Buluşmada, mezunların güncel kariyer gelişmeleri, Mezunlar Ofisi ve Kariyer Ofisi’nden beklentiler, mezunlara dair gerçekleştirilebilecek, geliştirilebilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Burada konuşan Rektör Prof. Dr. Cengiz Yılmaz, bir üniversitenin en büyük gücünün mezunları olduğunu ifade etti. Rektör Yılmaz, mezunlara yapılan anket sonuçlarını değerlendirerek, üniversiteni akademik başarıları hakkında bilgiler verdi.

AGÜ’nün genç bir üniversite olmasına rağmen ürettiği akademik çalışmalar makaleler açısından çok önemli bir yerde olduğunu söyleyen Rektör Yılmaz, özellikle atıflar konusunda AGÜ’nün performansının Türkiye’de ilk sıralarda yer aldığını kaydetti.

Daha sonra mezunlar söz alarak görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Belirli aralıklarla devam edecek olan Online Mezunlar Buluşması’na Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erk Hacıhasanoğlu ile Öğrenci Dekanı Doç. Dr. Alper İşoğlu da katıldı.