2022-04-15 09:00:00

Abdullah Gül Üniversitesi’nin (AGÜ), halka açık eğitim seminerleri serisi kentsel dönüşüm temalı yayınla devam etti.

YouTube’tan canlı (online) olarak gerçekleştirilen serinin dördüncü seminerinde Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Ömer Devrim Aksoyak, ““Kentsel Değişim/Dönüşüm Kavramının AB Yeşil Mutabakat Kapsamında Değerlendirilmesi” konulu seminer verdi.

Dr. Aksoyak, seminerde kentsel dönüşüm/değişim kavramlarını açıkladı. Kentsel değişim ve dönüşüm süreçlerine ilişkin dünyadan ve ülkemizden çeşitli uygulama örnekleri veren Dr. Aksoyak, Avrupa Birliği’nin BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nı uygulama stratejisinin önemli bir parçası olan Yeşil Mutabakat’a da değindi.

Halka açık eğitim seminerleri serisi AGÜ’lü akademisyenlerin katılımıyla her Çarşamba saat 16.00’da YouTube’tan canlı (online) olarak gerçekleştirilecek ve yıl boyu devam edecek.