2015-07-15 14:27:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Baran ile AGÜ Gençlik Fabrikası Koordinatörü Zeynep Tuğçe Çiftçibaşı Güç, uydudan da yayın yapan TV Kayseri'de yayınlanan Kayseri Park Sohbetleri adlı programa katılarak, üniversitenin hedeflerini ve öğrencilere sağlanan olanakları anlattı.

Üstün Zekalı Çocuklar ve AGÜ Çocuk Üniversitesi Projelerini yürüten, Psikolojik Danışman Fikri Ulusoy'ın sunduğu programda Prof. Dr. Baran ve Güç, AGÜ'nün öğrencilerie yönelik gerçekleştirmekte olduğu projeleri anlattı.

Baran, dekanı olduğu Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi hakkında bilgiler verirken, Güç de, Gençlik Fabrikası'nın yürüttüğü faaliyetleri anlatıp, gençleri Avrupa fırsatlarından yararlanmaya davet etti.