2022-09-09 17:47:00

Sevgili Öğrenciler;

Ücretli öğrenci kontenjanına başvuru yapıp asil listede yerleşmeye hak kazananlardan depozito ödemesini 06-08 Eylül 2022 tarihleri arasında yapanların ön kayıtları yapılmıştır. Asil listede bulunup belirtilen tarihlerde depozito ücretini yatırmayan öğrencilerin yerine yedek listeden yerleştirme yapılacaktır.

---

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Ücretli Yerleşen ve Yedek Listeden Yurda Girmeye Hak Kazanan Erkek Öğrenci Listesi

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Ücretli Yerleşen ve Yedek Listeden Yurda Girmeye Hak Kazanan Kız Öğrenci Listesi

---

Listede isimleri yer alan öğrencilerimizin yurt depozito ücretlerini en geç 13 Eylül 2022 tarihi mesai bitimine kadar “VAKIFBANK ÖDEME SİSTEMLERİ” aracılığıyla aşağıdaki adımları takip ederek yatırmaları gerekmektedir.

Depozito ücretlerini belirtilen süre dahilinde yatıran öğrencilerin ön kayıtları yapılacak olup, belirtilen süre de yatırmayan öğrenciler yerleşme hakkını kaybedecektir.

Ödeme işlemini VAKIFBANK İNTERNET BANKACILIĞI-VAKIFBANK ATM’leri ya da VAKIFBAK Şubeleri aracılığı ile yapabilirsiniz. İNTERNET BANKACILIĞI ya da ATM den ödeme yaparken aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir.

ÖDEMELER -EĞİTİM ÖDEMELERİ- ÜNİVERSİTE ÖDEMELERİ-ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ’ni seçerek sadece ÖĞRENCİ NUMARASI girerek 1000 TL olan giriş ücretini ödeyebilirsiniz.

Yeni eğitim-öğretim yılının hepinize sağlık ve başarı getirmesini temenni ederiz,

Kayıt esnasında yanınızda getirmeniz gereken evraklar: https://sks-tr.agu.edu.tr/formlar

Açıklama:

1.2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı aylık yurt ücreti 1000 TL,

2.2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı yurt depozito ücreti 1000 TL

Not: Yedek yerleştirme işlemleri tamamlandıktan sonra boş kontenjan kalması halinde ek yerleştirme yapılacaktır.