2024-06-13 17:15:00

Sevgili Öğrenciler

2023-2024 Akademik Yılı Yaz Dönemi yurt başvuruları sonuçlandırılmıştır. 

Öğrenci Köyü ikametgahı, mazeretleri, başvuru skorları ve kontenjanlar dikkate alınarak yapılan değerlendirme sonucu öğrencilerimizin asil ve yedek listesi duyurumuz ekinde yer almaktadır.

Listede yer alan öğrencilerimizin aşağıdaki açıklamalarda belirtilen süreci takip etmesi gerekmektedir.

  1. Asil listede yer alan öğrencilerin başvuru yaptığı kritere göre (Bölüm yaz okulu, Hazırlık yaz okulu ve Proje) gerekli belgeleri http://yurt.agu.edu.tr:8080/market/login.faces adresinden 17 Haziran 2024 tarihinden itibaren en geç 28  Haziran 2024 tarihi saat 10:00’a kadar sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Asil listede yer alıp, sisteme belge yüklemeyen öğrenciler yurtlarda kalma hakkını kaybederek yerine yedek listesindeki sıralamaya göre öğrenci yerleştirilecektir.
  2. Yaz döneminde yurtta konaklayan öğrencilerin konaklama süresi akademik takvime göre planlanmış olup konaklama süreleri kesinlikle uzatılmayacaktır.
  3. Yaz döneminde yurtlarda bakım onarım süreci devam edeceğinden dolayı,
    1. Zorunlu hallerde konaklamakta olduğunuz daire ve odalarda değişiklik yapılarak başka blok ve dairelere transferiniz yapılabilir.
    2. Yapılan onarımlar sırasında ortaya çıkabilecek gürültünün, çalışmalarınızın bölünmesine ve dikkatinizin dağılmasına neden olmaması için gerekli tüm önlemler Yurt Müdürlüğümüzce alınmış olmakla beraber zaman zaman yapılan çalışmaların sesi nedeniyle rahatsız olabilirsiniz.
  4. Yaz döneminde yurtlarda kalacak öğrenciler aylık olarak 2.500,00 TL ödeyecektir.
  5. Asil listede sisteme belge yüklemeyen, yurttan ayrılan, kayıt yapmayan öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılarak sıralamaya göre yedek listeden yerleştirme yapılacaktır. Yedek listede bulunan adayların 28 Haziran 2024 tarihinden itibaren olası hak kayıpları yaşamamaları için ve verilen süreleri takip edebilmeleri için epostalarını kontrol etmelerini önemle tavsiye ederiz.

Kodlu liste erkek öğrenci

Kodlu liste kız öğrenci

Yurt Müdürlüğü